Vape utan nikotin för hälsosammare rökning

Idag är de flesta människor väl medvetna om alla risker som uppkommer med rökning. Det är dock få som trots det väljer att sluta och många rökare upplever att ju mer antirökningpropaganda som de får slängd i ansiktet, desto svårare är det att sluta. Många rökare drömmer dock om ett liv utan cigg men upplever det som en lång och näst intill omöjlig väg att gå.

Det finns dock hjälp att få. Du kan nämligen köpa en vape utan nikotin istället för vanliga cigarretter, dessa är nämligen mer hälsosamma, inte bara för dig utan även för dig omgivning. Oavsett om du har tänkt dig att sluta eller inte bör du överväga att byta till en vape utan nikotin. Genom att du väller en så får du inte heller i den massa andra farliga ämnen som finns i vanliga ciggaretter du är dessutom snäll mot din omgivning. 

Oavsett om du vill sluta eller inte!

Med en vape utan eller med nikotin kan du röka var du än befinner dig. Du behöver inte ens gå ut för att röka. Ångan som kommer ut ur en vape är inte skadlig och doften sätter sig inte heller på kläderna. Med hjälp av en vape kan du fortsätta röka som vanligt utan att det skadar dig, eller försöka trappa ned för att sluta röka. Det är även billigare med en vape än med vanliga cigaretter. En annan fördel är att du har chansen att trappa ned på ett naturligt sätt.

Du kan nämligen själv välja hur mycket eller lite nikotin som det ska finnas i din vape och det finns många olika nivåer du kan beställa direkt på hemsidan ända tills dess att du inte röker nikotin i din vape längre. Vanan är dock någonting som du bör få bort på egen hand, då många rökare uppskattar att känna en cigarett mot munnen. Med en vape kommer du dock långt.